Meer informatie over custommade draagtassen

Custommade draagtassen is ook wel de crème de la crème onder de papieren tassen. Deze papieren tassen zijn de meest luxe papieren tassen die verkrijgbaar zijn, geheel naar uw eigen wens samengesteld. Deze papieren draagtassen zijn voorzien van PP of katoenen koorden van 50 cm lang.

Standaard worden deze tassen gemaakt van 180 grs. papier dat er voor zorgt dat deze tas extra luxe aanvoelt. Daarnaast worden deze tassen voorzien van een omslagversterking en bodemkarton waardoor deze luxe papieren tassen relatief veel gewicht kunnen dragen. Uiteraard is een andere kwaliteit ook mogelijk.

De afwerkingsmogelijkheden zijn enorm bij deze tas. Zo kunt u ervoor kiezen om deze tassen onbewerkt te laten of af werken met een mat of glans laminaat. Wilt u er een echt cadeau van maken? Dan kunt u deze tas ook voorzien van een derde hersluitbare satijnen sluitlint tussen de koorden, of een bedrukking op het bodemkarton.

Custommade draagtassen zijn tassen die zichzelf graag laten zien. Wat is er nu mooier dan dat uw klant de zojuist gekochte sieraden laat vervoeren in deze chique papieren tas? Een mooie reclame voor uw bedrijf!


Bedrukking van custommade tassen

Wilt u de draagtassen bedrukken met uw eigen logo? Dat is geen enkel probleem, wij kunnen deze tassen bedrukken met 1 tot 4 kleuren of zelfs in full colour. De bedrukking kan zowel op de voor- en achterzijde als helemaal rondom.

Uw logo nog meer laten opvallen kan bijvoorbeeld door een embossing, debossing, SPOT UV of hotstamp. Met deze extra mogelijkheden maakt u deze tas nog veel mooier.

Al deze custommade tassen worden geproduceerd in het Verre Oosten, hierdoor kunnen wij tegen een scherpe prijs leveren.

De levertijd is gemiddeld 11-13 weken.

Wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons verkoopteam via telefoonnummer 0343-460460 of door te mailen naar info@wilhelm-kling.nl


Snel bedrukte tassen nodig?

Heeft u snel papieren draagtassen met bedrukking nodig voor uw winkel of een ander event? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan papieren tassen op voorraad welke wij in kleine oplages in onze eigen drukkerij kunnen bedrukken.

Wij bedrukken zelf standaard in één kleur en aan één of twee zijde van de tas. De bedrukking kan tot een maximale grootte van 110 mm.

Heeft u liever onbedrukte papieren draagtassen? Deze zijn uit voorraad leverbaar en zijn per doos te bestellen in verschillende kleuren en formaten. Benieuwd naar onze collectie?

Bekijk dan ons assortiment luxe papieren tassen in onze webshop.

Voorbeelden van luxe bedrukking