Meer informatie over custom made draagtassen

Custom made draagtassen zijn de crème de la crème onder de papieren tassen. Deze tassen zijn de meest luxe papieren tassen die verkrijgbaar zijn; ze worden geheel naar uw eigen wens geproduceerd. Deze draagtassen zijn voorzien van PP of katoenen koorden van 50 cm lang.

Standaard worden deze tassen gemaakt van 180 grams papier, waardoor de tas extra luxe aanvoelt. Daarnaast worden deze tassen voorzien van een omslagversterking en bodemkarton, waardoor deze luxe papieren tassen relatief veel gewicht kunnen dragen. Uiteraard is het ook mogelijk de tas geleverd te krijgen in een andere kwaliteit.

De afwerkingsmogelijkheden zijn enorm; zo kunt u ervoor kiezen om deze tassen onbewerkt te laten of af te laten werken met een matte of glanzende laminaatlaag.

Wilt u er een echt cadeau van maken? Dan kunt u deze tas ook laten voorzien van een derde hersluitbare satijnen sluitlint tussen de koorden, of een bedrukking op het bodemkarton.

Custom made draagtassen zijn tassen die zichzelf graag laten zien. Wat is er nu mooier dan dat uw klant de zojuist gekochte sieraden vervoert in deze chique papieren tas? Dit is mooie reclame voor uw bedrijf!


Bedrukking van custom made tassen

Wilt u de draagtassen bedrukken met uw eigen logo? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen deze tassen bedrukken in 1 tot 4 kleuren of zelfs in full colour.

Bedrukken kan zowel op de voor- en achterzijde als ook helemaal rondom.

Uw logo nog meer laten opvallen kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van embossing, debossing, SPOT UV of hotstamp. Met deze extra mogelijkheden maakt u de tas nog veel mooier.

Al deze custom made tassen worden geproduceerd in het Verre Oosten; hierdoor kunnen wij u tegen een scherpe prijs leveren.

De levertijd is gemiddeld 11-13 weken.

Wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons verkoopteam via telefoonnummer 0343-460460 of door te mailen naar info@wilhelm-kling.nl


Snel bedrukte tassen nodig?

Heeft u snel papieren draagtassen met bedrukking nodig voor uw winkel of een ander event? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan papieren tassen op voorraad welke wij in kleine oplages in onze eigen drukkerij kunnen bedrukken.

Wij bedrukken zelf standaard in één kleur en aan één of twee zijde van de tas. De bedrukking kan tot een maximale grootte van 110 mm.

Heeft u liever onbedrukte papieren draagtassen? Deze zijn uit voorraad leverbaar en zijn per doos te bestellen in verschillende kleuren en formaten. Benieuwd naar onze collectie?

Bekijk dan ons assortiment luxe papieren tassen in onze webshop.

Voorbeelden van luxe bedrukking