Bestellingen die vóór 14.00 uur bij ons geplaatst zijn, worden in principe dezelfde dag verzonden.

Wij verzenden met pakketdienst GLS.
GLS haalt en bezorgt tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. 

Doorgaans worden de pakketten bij ons rond 15.00 uur opgehaald. Niet veel later ontvangt u van ons een e-mail met het track- & trace nummer van het pakket.
In principe wordt het pakket de volgende werkdag bij u aangeboden. Indien u niet thuis bent, dan zal GLS proberen het pakket bij de buren af te leveren (de GLS medewerker laat dan bij u een berichtje achter in de brievenbus). Lukt dit ook niet, dan zal GLS een dag later nogmaals het pakket aan u aanbieden.

Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw pakket desgewenst op zaterdag vóór 9.00 uur, 12.00 uur of 17.00 uur te laten afleveren (d.m.v. een expresszending). Informeer hiervoor bij ons naar de mogelijkheden.

Met de e-mail en het track- & trace nummer kunt u de aflevering wijzigen tot uiterlijk 24.00 uur. Het is hierbij mogelijk om het afleveradres te veranderen. Ook is het mogelijk om uw pakket te laten bezorgen bij het dichtst-bijzijnde afhaaldepot bij u in de buurt, zodat u het pakket daar zelf kunt ophalen. Indien u niet wilt dat het pakket bij de buren wordt afgegeven, kunt u dit ook aangeven.